Image

John van Oosterhout

John van Oosterhout is, als klein jongetje, al in 1974 werkzaam in het goudsmid vak. Onze Goudsmederij / juwelierszaak in Made, met een variërend assortiment van bijou tot briljant, is inmiddels een begrip bij jong en oud.

Het eigen goudsmid atelier voor reparaties en vermaken van sieraden zorgt voor extra mogelijkheden.We zijn gespecialiseerd in herinnering sieraden en hebben een eigen digitaal graveeratelier waar we uw horloges en sieraden kunnen personaliseren of trouwringen kunnen veranderen / aanpassen.

In 2010 hebben we daarnaast RSK Made opgericht, wat we in 2014 over hebben gedragen aan mijn broer Bert, inmiddels is door de veranderingen bij Bert RSK BRABANT weer terug gegaan naar Made waar wij vooral online deze service zullen blijven aanbieden. Uiteraard kunt u altijd via de mail of Whatsapp verdere info of advies opvragen, wij komen dan desgewenst langs of spreken af in de winkel in Made.

Het grote voordeel is voor u dat de artikelen evt. ook afgehaald kunnen worden en door het eigen atelier achter de hand kunnen we de meeste graveringen, sublimeren in eigen huis uitvoeren.

Je vindt bij ons dus traditioneel vakmanschap, een goed advies.
We doen het dan ook graag goed en anders liever niet.

Groetjes, John RSK BRABANT

Advies nodig?

Bel ons (of stuur een WhatsApp!)